2.350 persones assisteixen al macroconcert dels 20 anys de Montcada Ràdio

El concert de Montcada Ràdio, celebrat el 13 d’abril al pavelló Miquel Poblet, bat un rècord de participació en aquest tipus d’actes

El concert de celebració del vintè aniversari de Montcada Ràdio (104.6 fm), amb La Unión, La Guardia i Rebeldes, va acollir divendres 13 d’abril 2.350 persones al pavelló Miquel Poblet, que van vibrar d’emoció i nostàlgia en recordar cançons que van ser un èxit durant la dècada dels 80, moment en què naixia l’emissora municipal. Aquesta quantitat de públic, segons ha explicat el director de Montcada Ràdio, Lluís Maldonado, “ha convertit el concert de la ràdio en l’acte d’aquest tipus més multitudinari de la història a Montcada”. Maldonado ha agraït la gran participació de persones que, tot i la intensa pluja que va caure divendres, van tenir ganes de sortir i acostar-se al pavelló, on van gaudir de més de quatre hores de concert.

El públic assistent, majoritàriament gent de 30 a 40 anys, van recordar les cançons que van ser èxits quan eren més joves i també van conèixer les noves propostes de les tres bandes convidades. La Guardia va trencar el gel amb un concert en el que el líder del grup, Manuel España, va mostrar una magnífica veu en directe. El grup granadí va presentar cançons del seu nou disc, Sobre ruedas, com el primer single Un día redondo, però els moments de major eufòria de la seva actuació van arribar quan va interpretar els mítics Mil calles llevan hacia ti i Cuando brille el sol.

El grup més esperat de la nit era La Unión, que va presentar un espectacle audiovisual emmarcat en la gira Tour Magic 07. Els madrilenys van oferir els seus temes més coneguts remasteritzats, amb noves versions electròniques de Lobo hombre en París, Maracaibo, Vivir al este del Edén i Sildabiacinao Vuelve el amor. La posada en escena del seu líder, Rafa Sánchez, i la complicitat que va establir va fer la banda es posés el públic a la butxaca. Finalment, Rebeldes, amb Carlos Segarra en plena forma, va fer que els assistents sortissin del pavelló amb les piles ben carregades, amb un concert al més pur estil rock & roll on no van faltar les cançons Mediterráneo, Rebeca, Un español en Nueva York i Bajo la luz de la luna. La nit va acabar a Cactus Discoteca, amb una festa revival amb música dels anys 80, organitzada pel programa Get Back de Montcada Ràdio.

El macroconcert de Montcada Ràdio és un dels actes centrals de la celebració del vintè aniversari de l’emissora municipal, que continuarà amb altres recitals musicals i una exposició retrospectiva i un sopar de cloenda a final d’any, en el que es vol reunir a tots els col·laboradors que han passat per Montcada Ràdio durant aquestes dues dècades.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari