24.559 electors tenen dret a vot a Montcada i Reixac

Montcada Ràdio, laveu.cat i montcada.cat fan el seguiment informatiu de la jornada

Jornada electoral per a les municipals 2011 al col·legi El Viver
Arxiu/Santi Romero

Un total de 24.559 persones tenen dret a vot a Montcada i Reixac aquest diumenge, 20 de novembre, amb motiu de les Eleccions Generals 2011, per triar els representants al Congrés dels Diputats i al Senat. Per la circumscripció de Barcelona concorren 12 candidatures al Congrés i una desena per a la Cambra alta. Les 25 taules estan situades a Can Tauler, Auditori Municipal, AV Font Pudenta, col·legi El Turó, AV la Ribera, institut La Ribera, col·legi Reixac, col·legi Elvira Cuyàs, institut Montserrat Miró, col·legi Mitja Costa, col·legi El Viver i Centre Cívic Can Cuiàs.

L’Ajuntament desplegarà un dispositiu especial tècnic i humà per garantir el bon funcionament de la jornada. Durant tot el dia, el consistori romandrà obert per atendre la població que tingui dubtes a l’hora d’anar a votar i hi haurà personal municipal en tots els col·legis electorals. A més, hi ha un reforç policial per vetllar pel bon funcionament de la jornada. Les dades de participació es faran públiques les 14 i a les 18h.

La web municipal i el facebook de l’Ajuntament, www.montcada.cat, facebook.com/ajuntament.montcada, aniran actualitzant les dades de participació al llarg del dia i oferirà la informació dels resultats definitius de les eleccions al tancament dels col·legis. L’emissora municipal Montcada Ràdio (104.6 fm i www.montcadaradio.com) inciarà la programació especial les 20h, una vegada tanquin els col·legis electorals. Tota la informació que es generi s’actualitza al llarg de la jornada al portal de notícies www.laveu.cat.

Seccions:

Deixa un comentari