24.575 electors a Montcada i Reixac per a set candidatures

Montcada Comunicació desplega tots els seus recursos humans i tècnics per cobrir informativament la jornada electoral

Els electors podran triar entre set candidatures el pròxim 22 de maig

Un total de 24.575 persones podran exercir el seu dret a vot a Montcada i Reixac aquest diumenge, 22 de maig, amb motiu de les eleccions municipals 2011. La ciutadania podrà triar entre les set candidatures que opten a l’Alcaldia de la ciutat: PSC, amb M. Elena Pérez al capdavant; ICV-EUiA, liderada per Josep M. González; CiU, amb Joan Maresma al número 1; PPC, amb Eva García com a cap de llista; Esquerra, liderada per Marta Aguilar; Ciutadans, que es presenta per primer cop amb Carmen Romero com a alcaldable, i Plataforma per Catalunya, amb Miquel Vigorós com a número 1, una formació que també es presenta per primera vegada, que no ha fet públic oficialment ni el candidat ni els membres de la llista ni ha participat a cap acte organitzat al municipi al llarg de la campanya.

Les urnes dels 12 col·legis electorals ja estan a punt per acollir les votacions i obriran de 9 a 20h. Les 25 taules estaran situades a l’Espai Jove Can Tauler, l’Auditori, les escoles Reixac i Turó, l’institut La Ribera, el Centre Cívic La Ribera, el col·legi El Viver, el local de l’AV Font Pudenta-muntanyeta, l’escola Mitja Costa, el Centre Cívic Can Cuiàs, l’institut Montserrat Miró i el col·legi Elvira Cuyàs. L’Ajuntament desplegarà un dispositiu especial tècnic i humà per garantir el bon funcionament de la jornada. Durant tot el dia, el consistori romandrà obert per atendre la població que tingui dubtes a l’hora d’anar a votar i hi haurà personal municipal en tots els col·legis electorals. Les dades de participació es faran públiques les 14 i a les 18h.

Per la seva banda, els mitjans locals seguiran amb especial atenció la jornada electoral. La programació a l’emissora municipal Montcada Ràdio (104.6 fm i www.montcadaradio.com) arrencarà a les 9.30h amb butlletins que s’emetran cada hora. A les 13h hi haurà un informatiu i els espais es reprendran a les 17.30h amb butlletins i a les 20h, una vegada tanquin els col·legis electorals, arrencarà el programa especial. Els mitjans copsaran l’ambient a les seus de cada partit i entrevistaran els candidats per valorar els resultats dels comicis. Tota l’a informació que es generi s’actualitzarà al llarg del dia a www.laveu.cat. La Veu de Montcada i Reixac, en edició impresa, farà una edició especial que sortirà al carrer el 27 de maig.

Seccions:

Deixa un comentari