Continua la recerca de l’home gran perdut diumenge

La Policia Local fa patrullatge de carrer mostrant amb fotografies del desaparegut

L'operatiu de recerca del veí desaparegut es coordina des de la comissaria de la Policia Local

La Policia Local, els Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Civil, els Bombers i voluntaris de Protecció Civil i l’ADF Serralada de Marina continuen treballant en la recerca de l’home gran que va desaparèixer el passat diumenge a Montcada.

Després de dur a terme una exhaustiva operació de rastreig terrestre –amb gossos, drons i un helicòpter de Mossos–, ara la Policia Local està fent patrullatge de carrer, mostrant als veïns fotografies del desaparegut.

L’home es diu Antonio Frías, té 78 anys i és veí de Santa Coloma de Gramenet. Diumenge, estava de visita a casa del seu fill, a Pla d’en Coll, i sobre les 16.30h, va sortir a fer una volta i ja no va tornar, segons fonts de la família. És possible que estigui desorientat ja que darrerament havia manifestat alguns problemes de memòria i estava pendent de proves mèdiques. En el moment de la desaparició, vestia jaqueta i pantalons foscos, sabates marrons, camisa de quadres de color blau, una armilla grisa, gorra i ulleres.

La Policia Local demana la col·laboració ciutadana per si algú pot proporcionar algun tipus d’informació. Els telèfons de contacte són el 112, o bé, el de la Policia Local, al 935 752 177.

Deixa un comentari