Activitats extraescolars gratuïtes adreçades a l’alumnat del municipi

El nou projecte s’emmarca en el Pla Educatiu d’Entorn i es posarà en marxa a partir del pròxim mes de març

El programa inclourà activitats esportives i culturals, com el ball modern
Sílvia Alquézar

En el marc del Pla Educatiu d’Entorn (PEE), impulsat per l’Ajuntament i el Departament d’Educació de la Generalitat, el pròxim mes de març es posarà en marxa un nou projecte que té per objectiu promoure el lleure educatiu amb activitats extraescolars gratuïtes adreçades a l’alumnat d’Infantil, Primària i ESO. El programa inclou propostes esportives com handbol, bàdminton, voleibol, acroesport, bàsquet i rocòdrom; culturals com ball modern, art, teatre, trapezi i il·lustració i d’altres com cuina i anglès.
Cada activitat ofertarà 14 places, quatre de les quals es reservaran per a participants amb Necessitats Específiques de Suport Educatiu (NESE) que tindran monitoratge de suport i la possibilitat d’un servei d’acompanyament fins on es realitzi l’activitat –en el cas en que l’espai sigui diferent al centre en què l’alumne estigui escolaritzat.

Les activitats es duran a terme entre els mesos de març i juny a centres educatius i a d’altres equipaments municipals, a partir de les 17h.

Grup de ball modern a l’escola Reixac, organitzat per l’AMPA
Sílvia Alquézar

Reserva de places

La preinscripció serà del 22 al 28 de febrer i s’haurà de fer de manera telemàtica emplenant un formulari a través del web montcada.cat. El procediment d’adjudicació de places serà per ordre d’inscripció. En cas que un participant obtingui una plaça i vulgui optar a una segona, estarà en llista d’espera fins que es tanqui el període de la preinscripció.

La inscripció serà del 22 al 28 de febrer i s’haurà de fer telemàticament al web municipal

El projecte, que forma part del treball que s’està fent en el marc de l’Aliança Educació 360, compta amb un pressupot de 33.000 euros, que es financien a través del Ministeri d’Educació dins dels fons Next Generation de la UE. Gràcies a aquesta subvenció, també es dona continuïtat als tallers de suport i acompanyament educatiu tant a primària com a secundària.

Deixa un comentari