Adif licita la redacció del projecte de millora de l’estació de Montcada-Bifurcació

La reforma preveu eliminar els problemes d’accessibilitat que ha denunciat en repetides ocasions l’AV de Can Sant Joan

Dos veïns de Can Sant Joan, pujant al tren a l'estació de Bifurcació, que presenta un gran desnivell entre l'andana i el comboi

Adif ha licitat la redacció del projecte de millora de l'estació de Montcada-Bifurcació, que preveu la construcció d'un nou edifici de viatgers i la reforma de les vies i les andanes, amb l'objectiu de convertir-la en una nova terminal per als serveis regionals en condicions accessibles. El projecte ha de donar resposta a una de les problemàtiques d'accessibilitat d'aquesta estació, denunciades de forma reiterada per l'AV de Can Sant Joan.

Segons la nota de premsa d'Adif, l'actuació engloba una nova platja de vies, noves andanes i un nou pas inferior de comunicació entre elles, dotat d'escales fixes i ascensors, així com la seva connexió amb l'edifici situat al costat de l'estació. El temps estimat de redacció del projecte és de 18 mesos i el pressupost puja a 511.000 euros, on també s'inclou la redacció del projecte de millora de l'estació de Castelldefels.

Al juny de 2019, Adif va licitar un contracte per a l'estudi d'alternatives i dels projectes bàsics i de construcció de la remodelació de l'estació de Montcada-Bifurcació per un valor de poc més d'un milió d'euros.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari