Montcada recull més de 2.000 euros per a la Fundació Esclerosi Múltiple

La recaptació és fruit de les entrades a la piscina, donatius i la venda de marxandatge

Salt conjunt a la piscina en el marc de la jornada 'Mulla't per l'esclerosi múltiple'
Raül Rivas

Al voltant de 150 persones van participar en la darrera edició del ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’, celebrada el passat 9 de juliol a la piscina de la Zona Esportiva Centre. A les 12h, es va fer el salt conjunt, que va comptar amb la participació d’una vuitantena de persones, entre les quals hi havia una representació municipal encapçalada per l’alcalde, Bartolo Egea.

Els banyistes van nedar 4.900 metres per la causa i van aportar prop de 400 euros, entre donacions i compra de marxandatge. L’Ajuntament ha donat l’import total de la venda d’entrades a la piscina, un total de 1.683 euros, per a la finalitat solidària.

Jaime Imbernón, afectat d’esclerosi, s’ha estrenat com a voluntari a la jornada solidària

Jaime Imbernón, afectat d’esclerosi, s’ha estrenat aquest any com a voluntari. Valora positivament el desenvolupament de la jornada solidària, però creu que cal donar-li més visibilitat, fent una campanya informativa més àmplia els dies previs, i organitzar alguna activitat més en el recinte de la piscina per atraure el públic familiar, com ara un inflable aquàtic i tallers per a la canalla.

El Mulla’t, que enguany compleix 30 anys de vida, és una iniciativa de la Fundació Esclerosi Múltiple. A Montcada, la promou l’Ajuntament, des de la Regidoria d’Esports, que l’ha recuperat després de cinc anys d’absència i l’ha traslladat a la Zona Esportiva Centre, amb més capacitat que el recinte del Montcada Aqua, on s’havia fet anteriorment.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari