Alumnes de l’institut La Ferreria dissenyen els aparadors de cinc comerços locals

Els estudiants han aplicat els criteris tècnics que han aprés durant el curs

Alguns alumnes del PQPI, a la farmàcia Relat, acompanyats de l'alcaldessa María Elena Pérez, la regidora d'Educació, Ana Rivas i tècniques municipals
Premsa Ajuntament

Alumnes del Programa de Qualificació Professional Inicial (PQPI) en la modalitat de Programes de Transició al Treball (PTT) de l’Institut La Ferreria han participat en l’assessorament i la decoració dels aparadors de diferents botigues del municipi amb motiu de la nova temporada de primavera. Aquesta activitat forma part del curs de vendes, oficina i atenció al públic del PQPI, dintre del Projecte Integrat del curs 2014 que realitzen els joves. L’objectiu de l’experiència és que els estudiants col·laborin en la millora de la imatge comercial dels establiments i contribuir a la dinamització del comerç local.

L’alcaldessa de Montcada i Reixac, María Elena Pérez, i la presidenta de l’Àrea Social, Ana Rivas, van visitar ahir alguns d’aquests establiments on els joves estan treballant, acompanyats dels seus professors. L’Associació Montcada Comerç ha col·laborat en el projecte seleccionant els establiments participants en el projecte que són: Casa Ragull, Dlixus Shop, Bisuteria i complements Ana, El racó de la temptació i la farmàcia Relat. En aquestes botigues els joves han aplicat els criteris tècnics que han aprés al curs. Aquests aparadors estaran exposats fins al 5 de maig de 2014. D’altra banda, un altre grup d’alumnes del PQPI, del curs d’auxiliar en muntatge i manteniment de sistemes microinformàtics han realitzat un altre projecte consistent en impartir un curs d’informàtica per a persones adultes, a l'Associació de Gent Gran del Casal d'avis de la Mina, de Montcada i Reixac.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari