Ambiciós Pla d’Actuació Municipal per a l’actual mandat

El govern de PSC i CiU presenta més de 250 propostes per dur a terme en quatre anys

El govern local, format pel PSC i CiU, ha presentat aquest matí un ambiciós Pla d’Actuació Municipal (PAM) per a aquest mandat que inclou al voltant de 250 propostes. La majoria segueix la línia iniciada per ambdues formacions l’any 1999, quan van formalitzar el primer pacte de govern. Tant l’alcalde, César Arrizabalaga (PSC), com el primer tinent d’alcalde, Joan Maresma (CiU), han insistit a dir que en aquest mandat la prioritat seran les polítiques socials i les persones. Entre les actuacions previstes s’inclouen projectes destacats com la construcció del futur hospital comarcal Ernest Lluch o la remodelació del carrer Major, així com altres destinades a millorar l’assistència social i l’atenció a les persones grans.

El PAM recull de manera promenoritzada totes les actuacions previstes per les cinc àrees que formen l’Ajuntament, la de Política Territorial, l’Econòmica, la Social, la Interna i l’Àrea de Presidència. Cadascun dels departaments presenta els projectes a dur a terme, “tots ells assumibles i realitzables”, ha dit Arrizabalaga. L’edil no ha volgut destacar un projecte per sobre dels altres, encara que sí ha reconegut que un dels objectius del govern per a aquest mandat és el futur hospital previst als terrenys municipals de l’antiga Redosa, al límit amb l’entrada de Cerdanyola i Ripollet per la N-150.

Des d’una vessant política, Arrizabalaga ha manifestat que “el pacte de govern del PSC amb CiU es basa en la lleialtat i en la confiança i és un referent per a altres municipis veïns, ja que ha funcionat sense fisures des del 1999”. També el primer tinent d’alcalde, Joan Maresma, de Convergència i Unió, ha lloat el seu funcionament tot afegint que, des que es va formalitzar, la ciutat ha millorat substancialment. Pel que fa al PAM Maresma ha dit que “dos dels seus elements bàsics són la cohesió del territori i potenciar els canals de participació de la ciutadania”.

A la presentació del Pla han assistit els regidors de l’equip de govern, representants de l’oposició i membres de l’equip directiu de l’Ajuntament. El govern s’ha compromés a fer arribar el document a les entitats que també es podrà consultar al web montcada.cat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari