Angelina del Pino relleva Ana Pellicer com a candidata de Ciutadans a l’Alcaldia

La portaveu municipal al·lega motius personals i professionals per abandonar la política

Angelina del Pino i Ana Pellicer es van fondre en una abraçada al final de l'acte de relleu
Jesús Abad

Angelina del Pino substituirà Ana Pellicer com a cap de llista de Cs a les properes eleccions municipals. Ho va anunciar ahir el parlamentari i regidor del consistori de Santa Coloma de Gramanet, Dimas Gragera, en un acte celebrat a la seu local del partit. Gragera va destacar que es tracta d’una candidata “continuista”, que respon a la consigna d’apostar per gent de la localitat a les municipals. “Nosaltres, a diferència d’altres partits, no posem ni paracaigudistes ni persones que no tenen relació amb els municipis on ens presentem”, va afegir.

Pellicer, de 37 anys i administrativa de professió, va al·legar motius personals i professionals per renunciar a encapçalar la llista de Cs. “La meva situació fa impossible dedicar-me al cent per cent a la política i, per honestedat, prefereixo fer un pas al costat”, va afegir la fins ara portaveu municipal del grup taronja, amb tres regidors a l’oposició des de les darreres eleccions municipals.

“La meva situació fa impossible dedicar-me al cent per cent a la política i, per honestedat, prefereixo fer un pas al costat”

Ana Pellicer, portaveu municipal de Cs

Angelina del Pino, advocada penalista d’origen canari, va lloar la tasca feta per Pellicer al capdavant del grup i va defensar l’honestedat del partit a l’hora d’anunciar el relleu: “Podíem haver-ho fet com fan altres partits, que posen una persona en els cartells i després n’apareix una altra com a portaveu municipal, però no volem enganyar ningú”.

Assignatures pendents

La nova candidata de Ciutadans considera que Montcada “és un municipi brut i amb problemes d’inseguretat, habitatges ocupats i poca oferta per al públic jove” i va reclamar millors equipaments esportius, una aposta valenta a favor del comerç de proximitat i l’alliberament de més espais per als vianants, com fan altres municipis.

Deixa un comentari