Antonio Turiel presenta el seu nou llibre a la sala d’actes de La Salle

El científic intenta conscienciar amb els seus llibres de la necessitat de canviar els nostres hàbits de consum energètic

Antonio Turiel, autor del llibre 'Sense energia'
Público

El doctor en Física Teòrica Antonio Turiel presenta aquest dilluns 28, a les 18h, a la sala d’actes de La Salle Montcada el seu nou llibre Sense Energia (Editorial Alfabeto, 2022). Turiel treballa com a investigador a l’Institut de les Ciències del Mar del CSIC de Barcelona i col·labora en diversos programes de ràdio i televisió.

David Pi, cap d’estudis de l’ESO. ja feia temps que seguia la trajectòria de Turiel, molt enfocada a conscienciar sobre la problemàtica de la crisi energètica i l’esgotament de matèries primes, i volia que l’alumnat recapacités sobre aquest repte. Per aquesta raó, Pi, ha aprofitat que “aquest any la competició de robòtica First Lego League se centra en el tema de les energies renovables, i ens va semblar adequat convidar a l’Antonio Turiel a què presentés el seu nou llibre aprofitant la seva faceta de comunicador i divulgador científic”.

Si bé la xerrada començarà a les 18h, Turiel estarà de 16 a 17h amb els alumnes de primer d’ESO fent una activitat de caràcter més didàctica i pedagògica, ja que l’acte va més adreçat a l’alumnat de més edat.

Deixa un comentari