Aquesta tarda es presenta el programa de la Festa Major a l’Auditori Municipal

L’acte també servirà per donar a conèixer el cartell guanyador i les obres premiades al concurs de pintura

Els gegants estaran presents a l'acte inaugural de la festa major
Berta Barcons

L’Auditori Municipal acollirà aquesta tarda a les 19 h la presentació del programa de Festa Major i el cartell que l’anunciarà, escollit entre els participants en el concurs convocat per a l’ocasió. També es donaran a conèixer les obres premiades al concurs de pintura de Festa Major.

L’Ajuntament ja va avançar fa dies algunes novetats en la festa inaugural com la recuperació del pregó –que anirà a càrrec de la responsable del Servei Local de Català Marta Lluís–, la presentació del Penó de la Ciutat –una senyera que simbolitza el municipi–i l’actuació de Gegants, Diables, Castellers i el grup de Gitanes de La Unió . A més, les casetes de l’Espai Poblet tindran una nova distribució amb l’objectiu de facilitar el trànsit de persones i l’accés dels serveis d’emergència durant els concerts.


Inscripcions proves esportives

Fins al 10 de maig, romandran obertes les inscripcions per participar en la 17a Milla Urbana, que tindrà lloc a la Rambla dels Països Catalans el 19 de maig, amb categories des dels 8 anys fins a persones veteranes. Les inscripcions s’han de fer al web de la Joventut Atlètica Montcada (JAM). També estan en marxa les inscripcions per a l’Open de Tenis Taula que la Unió de Mas Rampinyo organitza el 18 de maig al pavelló Miquel Poblet, de 9 a 14 h. Les inscripcions s’han de fer fins al 17 de maig al web de l’entitat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari