Arcadi Oliveres i Ester Vivas analitzaran l’actual context econòmic i social

El debat tindrà lloc el 12 de març a l’Abi i el convoquen els indignats i el Cercle Cultural

El col·lectiu d’indignats del municipi i el Cercle Cultural Montcada han convidat l’economista Arcadi Oliveres i l’activista Ester Vivas a una taula-debat el pròxim 12 de març, a les 19h, a l’Abi (Colon, 5). Els ponents parlaran sobre temes socials i d’actualitat vinculats al context econòmic i també dels moviments ciutadans reivindicatius, com el 15M. Des del naixement del moviment d’indignats, el 15 de maig del 2011, tant Oliveres com Vivas han participat en multitud de xerrades i debats sobre l’actual situació econòmica mundial.

Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona, Oliveres és professor d’Economia Aplicada a l’Autònoma i expert en relacions de comerç internacional, deute extern i cooperació i desenvolupament. És col·laborador habitual en diferents moviments socials així com en publicacions de caire solidari. Des del 2001, Oliveres és president de l’Associació Justícia i Pau, dedicada a la promoció dels drets humans i la cultura de la pau. Les últimes dues intervencions d’Oliveres en actes públics a Montcada i Reixac van ser al 2008, amb motiu del 15è aniversari de l’associació Andròmines, i al 2009, convidat per la secció local d’ERC.

Ester Vivas es una activista del moviment antiglobalització i del consum responsable, que ha participat activament en esdeveniments com el Fòrum Social Mundial i actualment treballa sobre temes de sobirania alimentària i de comerç just. Forma part de l’Esquerra Anticapitalista i de Revolta Global i es col·laboradora habitual en mitjans de comunicació.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari