Arrenca la primera fase del pla d’asfaltat anual

Els treballs es faran de dilluns a divendres als barris de Montcada Centre, Can Cuiàs, Can Sant Joan i Terra Nostra

Operaris de l'empresa encarregada de les obres, tallant el trànsit al carrer Petúnies de Can Cuiàs
Premsa Ajuntament

A partir de dilluns es posa en marxa la primera fase del pla d’asfaltat anual durant la qual es repararà el ferm dels carrers Bateria –entre la plaça Sant Joan i Masia–, a Can Sant Joan; Camèlies i Petúnies, a Can Cuiàs; Provença –entre Larramendi i l’avinguda de la Ribera–, a Montcada Centre; i Núria –entre Vallès i riera de Sant Cugat. L’àmbit d’actuació té una superfície total de 5.000 m2.
Segons ha explicat el president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez (ERC), “en els cas dels vials més deteriorats, com Camèlies i Petúnies, la intervenció permetrà renovar la subbase del ferm per garantir la durabilitat del nou asfaltat”. L’edil és conscient que aquet tipus d’actua­cions són molestes per al veïnat. “Per minimitzar-les, hem marcat un termini d’execució de només cinc dies”, ha dit. Un cop finalitzada la intervenció, es reposaran tant la senyalització horitzontal com els passos de vianants, que s’executaran amb components de llarga durada, antilliscants i reflectants.

Els dies que duri l’actuació, els carrers es tallaran al trànsit de vehicles i no s’hi podrà estacionar. L’accés als aparcaments privats que es trobin situats al sector només es podran fer a les nits i quan les obres estiguin aturades.

Els treballs d'asfaltat també afectaran el recorregut dels autobusos. A la zona centre, de dimarts a divendres s’anul·larà la parada del 96 ubicada al carrer Provença i l’autobús circularà per Rosselló i Larramendi. A Can Sant Joan, dijous i divendres, la parada del 96 del carrer Bateria restarà anul·lada. Per la seva banda, a Can Cuiàs, la parada de la línia 155 es traslladarà al carrer Circumval·lació, a prop de l’entrada al Metro, i la de la línia 62 passarà del carrer Camèlies a Petúnies –davant del centre comercial.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari