Atropellament mortal a la línia R3 de Rodalies, a prop de l’estació de Sant Joan de les Abadesses

La víctima és una jove de 21 anys veïna de Montcada. A les 12h, s’ha convocat un minut de silenci a la Cruïlla del Soterrament

Ofrena floral que la PTJST ha fet aquest matí al monument per les víctimes, que ara ja són 162
Antoni Mollet

Una jove montcadenca de 21 anys ha estat atropellada aquest migdia a l’estació de la línia R3, coneguda com la de Sant Joan de les Abadesses i que actualment està tancada al públic. Des del febrer, no s’havia produït cap mort a les vies del tren que passen pel municipi i, amb la d’avui, la llista de víctimes puja a les 174. La circulació de trens de la línia R3, entre les estacions de Montcada Bifuració i Montcada Ripollet, ha estat tallada durant unes tres hores, de 13.30h a 16.30h aproximadament. Durant la interrupció s'ha establert un servei alternatiu per carretera entre amdbues estacions montcadenques i la freqüència del pas dels trens s'anirà recuperà progressivament. 

Minut de silenci 
L'Ajuntament ha convocat una minut de silenci per a aquest dimecres, a les 12h, a la Cruïlla del Soterrament (entre els carrers Colon i Bogatell), en record de la persona que ha mort a les vies del tren.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari