Atropellament mortal a l’antiga estació de Sant Joan

El sinistre s’ha produït al voltant de les 12 i ha involucrat un tren de la línia R3 que circulava en direcció Barcelona. Des de llavors la línia està aturada.

La policia local, bombers, mossos d'esquadra i autoritats s'han desplaçat al lloc dels fets.
Pilar Abián.

Un home ha mort atropellat a Montcada i Reixac per un tren de la línia R3 que circulava en direcció Barcelona. El sinistre s’ha produït a l’estació clausurada de Sant Joan al voltant de les 12 del matí i des de llavors la circulació de la R3 està aturada. El tren que provenia de La Garriga, havia sortit de l’estació d’origen 11:23 i tenia prevista l’arribada a l’Hospitalet a les 12:23. Arran dels fets, el passatge ha estat desallotjat i s’han desplaçat diverses unitats de policia local, mossos d’esquadra i bombers. L’alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, s’ha personat al lloc dels fets per informar-se de primera mà del que ha succeït.

L’estació de Sant Joan està tancada al públic i s’hi prohibeix l’accés.
Pilar Abián.

Aquesta estació està tancada al públic i hi està prohibit l’accés, per aquesta raó es desconeixen els motius pels quals la persona estava a les vies, els Mossos seran els responsables de la investigació pertinent.

Deixa un comentari