Avancen les obres d’arranjament dels carrers de la Muntanyeta

L’AV ha demanat que s’acceleri la construcció de les voreres per facilitar el pas dels veïns

La delegació d’autoritats, tècnics i dirigents veïnals de Can Sant Joan durant la visita d’obres
Premsa Ajuntament

Les obres d’arranjament del carrer Novell i el tram de Triangle entre Cim i Diagonal, iniciades a principi d’any, estan entrant en la recta final. L’actuació, emmarcada en el Projecte d’Intervenció Integral de la Muntanyeta de Can Sant Joan, està finançada per l’Ajuntament i la Generalitat de Catalunya, a través de la Llei de barris i compta amb un pressupost de més de 500.000 euros.

Estat actual. L’actuació del carrer Novell és la més avançada de les tres. En aquel vial ja s’ha renovat el clavegueram, també s’han fet les voreres i les escales d’accés a alguns habitatges. En el marc de l’actuació, s’han soterrat les línies elèctriques i, properament, s’asfaltarà el vial i es col·locaran pivots en un costat del carrer.
Per la seva banda, al carrer Triangle, han finalitzat les tasques de renovació del clavegueram i ara cal començar a fer les voreres, una demanda que l’AV de Can Sant Joan va traslladar a l’Ajuntament durant la visita d’obres que una delegació municipal encapçalada per l’alcaldessa i els regidors d’Urbanisme i del Pla de barris va fer el passat 8 de maig.
“L’objectiu dels treballs és la renovació integral dels dos vials per facilitar la connexió entre les zones més altes i baixes del sector, des del Mirador de les cultures fins a la plaça del Bosc”, va explicar María Elena Pérez (PSC). En tots dos carrers es farà un paviment amb voreres al mateix nivell, se soterraran les línies elèctriques i de telèfon, i s’instal·larà nou mobiliari urbà. La delegació municipal també va visitar l’obra de millora del tram del carrer Diagonal, entre el carrer del Bosc i la plaça del mateix nom, on s’han canviat les voreres i el clavegueram.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari