Badia i Perelló creuen que Brussel·les serà receptiva amb el projecte de recuperació dels rius

Els eurodiputats socialistes han mostrat el seu suport a la candidatura que lidera M. Elena Pérez

Badia (esquerra), Pérez i Perelló passen pel pont de La Salle després de conèixer l'entorn del Ripoll

Els eurodiputats socialistes Maria Badia i Andrés Perelló han visitat aquest divendres, 6 de maig, Montcada i Reixac per conèixer ‘in situ’ com els rius conviuen amb la ciutadania, amb l’objectiu de defensar a Brussel·les el projecte de recuperació del Ripoll que la candidata del PSC i alcaldessa, M. Elena Pérez, va presentar a final de març a la capital belga. “Hem estat molt temps d’esquena als rius i hem d’aprofitar els espais per fer accions mediambientals i convertir les lleres en zones d’ús social”, ha explicat Pérez durant la visita que la comitiva socialista ha fet al riu Ripoll, a l’alçada del pont de La Salle. Badia ha destacat que Montcada és una ciutat molt diferent fins i tot comparades amb les del voltant perquè la divideixen tres rius i rieres. “El fet que l’aigua estigui neta i que la proposta estigui dividida en diferents fases per adequar-se a les possibilitats d’obtenir recursos són punts a favor; a la Unió Europea no et regalen res, s’ha de fer el esforç de presentar un bon projecte”, ha expressat l’europarlamentària del PSC, qui ha mostrat la seva predisposició a defensar la iniciativa a Brussel·les.

Perelló, que creu fermament que Montcada rebrà ajuts per a aquest projecte, ha manifestat que “l’important per a una ciutat és que qui la lidera presenti projectes de futur i el de Montcada està en sintonia amb el que ara s’està potenciant a la Unió Europea, el medi ambient i la reconciliació de les ciutats amb el seu entorn”. Els parlamentaris europeus i la candidata socialista han continuat la seva visita a Montcada amb una reunió a la seu de l’agrupació, a la Carretera Vella, on els membres de la llista han parlat del programa electoral del PSC i d’altres propostes de caire mediambiental, com la conversió de la cerveseria d’estiu del carrer Montiu en un parc, entre d’altres projectes.

La visita s’ha fet just el dia d’inici de la campanya electoral, una cursa durant la qual el PSC ha decidit fer accions properes a la ciutadania. “Amb les reunions donem a la ciutadania l’oportunitat de parlar directament amb un polític dels temes que els amoïna”, ha expressat l’alcaldable socialista, qui ha indicat que temes recurrents a les trobades són el soterrament de la línia de tren de Portbou, l’Hospital Ernest Lluch, la residència de gent gran i la recuperació dels rius. Les reunions amb veïns que el PSC organitza en el marc de la ronda d’entrevistes ‘Fem un cafè i parlem’ es complementa ambla instal·lació d’una carpa a diferents espais del municipi, des d’on els membres de la candidatura interactuen amb la ciutadania.

 

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari