Balanç positiu dels tres dies d’accés lliure a la piscina d’estiu

La mesura, que s’ha dut a terme per primera vegada al municipi entre el 3 i el 5 d’agost , ha atret un total de 2.185 usuaris

L'antiguitat de la instal·lació, el seu gran tamany i la falta de serveis estan generant les queixes dels usuaris
Arxiu

L’Ajuntament i l’Institut Municipal d’Esports i Lleure (IME) han fet una valoració molt positiva dels tres dies d’accés lliure –del 3 al 5 d’agost– a la piscina d’estiu del carrer Bonavista amb motiu de l’onada de calor que ha fet enfilar els termòmetres fins gairebé els 40ºC. La mesura, que per primera vegada s’ha dut a terme al municipi, ha atret una gran afluència de banyistes, tot i que en cap moment s’ha arribat al màxim d’aforament de la instal·lació. Durant els tres dies, la instal·lació va registrar un total de 2.185 usuaris, sent el dissabte el dia de màxima assistència, amb 806 persones. Al llarg del divendres van passar per la piscina 745 persones i diumenge, 634. 

 

Divendres a la tarda es van produir cues per accedir a l’equipament, que van originar queixes per part de diversos abonats. Davant d’aquesta situació, el consistori va reforçar el servei de consergeria amb més personal i va establir dues cues per donar preferència a les persones que tenen el passi per a tota la temporada. “Estem molt contents amb l’assistència, tenint en compte que l'entrada registrada durant els mateixos tres dies de l'any passat va ser de 1.065 persones”, ha comentat el regidor d'Esports, Salvador Serratosa (ERC), qui ha anunciat que l’Ajuntament estudiarà la manera de compensar els abonats amb alguna iniciativa durant el mes de setembre. Per la seva banda, l’alcaldessa accidental, Mar Sempere (Círculo), ha fet un balanç positiu de les portes obertes a la piscina. Creiem que la iniciativa, que també fan altres municipis, és una deferència cap a la ciutadania perquè pugui disposar d’un espai on refrescar-se i protegir-se de les altes temperatures”, ha dit l'edil.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari