Bartolo Egea repetirà com a alcaldable del PSC

El candidat proposat per l’executiva de l’agrupació obté el suport unànim de l’assemblea

El 99% dels participants a l'assemblea van donar suport al candidat
PSC Montcada
Bartolo Egea, durant la seva primera intervenció com a alcaldable als propers comicis
Bartolo Egea ha estat triat per segon cop consecutiu candidat del PSC a les eleccions municipals. La proposta de l’executiva de l’agrupació socialista va ser aprovada de forma unànime a l’assemblea extraordinària feta ahir amb el 99% dels vots. Egea, de 57 anys i veí de la Font Pudenta –on regenta un establiment comercial des de fa més de tres dècades– és regidor de la formació des de l’octubre del 2017, quan va entrar al Ple a mig mandat en subtitució de Juan Parra. 
Fins al moment, l’alcaldable del PSC no ha tingut cap responsabilitat de govern, ja que el seu partit és el grup majoritari en l’oposició des del 2015, després d’haver estat al front de l’Alcaldia durant quatre mandats consecutius. 
Egea confia que l’any vinent el seu partit torni a liderar l’Ajuntament. “En aquests últims set anys la ciutat s’ha estancat en comparació amb d’altres municipis; nosaltres tenim experiència de govern i hem demostrat que, quan hem estat a l’Alcaldia, Montcada ha avançat”, ha manifestat el candidat socialista. La seguretat ciutadana, la neteja de la via pública i la recuperació de serveis com les urgències nocturnes al CAP Montcada són algunes de les prioritats del projecte socialista.
El primer secretari i la secretària d’organització de la Federació del Vallès Occidental Sud del PSC –Francisco Aranda i M. Carmen Berenguer– van assistir ahir a l’assemblea per mostrar el seu suport a l’alcaldable i a l’agrupació local.

Deixa un comentari