Carmen Porro: ‘Som l’única candidatura amb propostes concretes més enllà de les paraules boniques d’altres partits’

El PSC va fer dijous l’acte final de campanya

El PSC va presentar dijous les seves propostes mediambientals al costat del Besòs
PSC
La candidada del PSC a l'Alcaldia, M. Carmen Porro, durant l'acte d'aquest dijous a la seu socialista
La candidata del PSC, acompanyada de membres del seu partit, ha presentat noves propostes sobre ajudes escolars davant el complex Montcada Aqua

El PSC va organitzar aquest dijous al seu local un acte “íntim” en agraïment als seus militants i simpatitzants. La cap de llista, M. Carmen Porro, va destacar que la seva candidatura és “l’única amb propostes concretes més enllà de les paraules boniques d’altres partits”. La candidata va lloar l’esforç de les persones que han treballat pel nou projecte socialista, del qual va nomenar algunes de les iniciatives que inclouen el programa electoral com la creació d’un viver d’empreses, les ajudes per a emprenedors, la creació d’una borsa de locals comercials amb lloguers assequibles, l’adequació de l’entorn del pavelló Miquel Poblet i el foment de l’esport escolar, entre d’altres. Pel que fa a les reivindicacions històriques de la ciutat, Porro va reiterar el seu compromís amb el soterrament de la línia de Portbou, la construcció de l’hospital Ernest Lluch i els instituts nous Montserrat Miró i la Ribera i la reobertura de les urgències nocturnes. Durant l’acte al seu local també va intervenir el número 2 de la candidatura, Francisco Hierro, qui va fer una repassada per les accions que ha fet el partit al llarg de la campanya. “La resta de candidatures s’han oblidat de parlar del drama social, només parlen de nosaltres i nosaltres només parlem de vosaltres, de la gent, perquè sou el més important, aquesta és la gran diferència entre ells i nosaltres”, va dir Hierro.

 

Ajudes a les famílies amb fills escolaritzats

En la recta final de la campanya, el PSC ha explicat aquest divendres en un acte davant de Montcada Aqua les seves propostes en suport a les famílies com la creació d’un banc per a la reutilització dels llibres de text, ajudes a secundària, les sancions a les entitats financeres amb habitatges tancats i la construcció de vivenda pública als solars de les antigues fàbriques Valentine i Intorsa. El PSC també inclou en el seu programa la creació de l’Oficina d’Emancipació Juvenils, amb seu a l’Espai Jove Can Tauler. En temes mediambientals, el programa socialista inclou la declaració de tots els espais rurals com a Zones d’Interès Mediambiental i es posiciona a favor de la tolerància zero contra els abocaments il·legals. L’alcaldable del PSC també ha explicat en un comunicat que una de les apostes clares del seu partit és el parc fluvial del Besòs “perquè volem que sigui un element de cohesió entre els barris i que la ciutadania visqui de cara al riu com ho fan a Santa Coloma i Sant Adrià”.

 

Propostes mediambientals

La sostenibilitat mediambiental és un dels sis eixos fonamentals del programa del PSC. La candidata socialista, M. Carmen Porro, va presentar el penúltim dia de campanya les principals propostes en aquesta matèria des del Besòs, espai on es projecta fer un passeig fluvial. El PSC vol que el riu sigui un “element de cohesió entre els barris”, i que el nou parc fluvial esdevingui clau perquè Montcada visqui “de cara al riu, tal com ho fan Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet”. No obstant això, Porro ha matisat que el de Montcada serà un model menys intrusiu, que prioritzarà la combinació de l’ús lúdic i la preservació de l’ecosistema. D’altra banda, el programa socialista també incideix en la “tolerància zero” contra els abocaments il·legals i proposa l’ampliació de la protecció de les zones forestals amb la declaració de tots els espais rurals del municipi com a zones d’interès mediambiental.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari