Centenars de visitants passen pels espais d’exposició de cotxes nous i clàssics

La jornada, de matí i tarda, l’organitza Promoció Econòmica, Empresa i Ocupació amb la col·laboració dels empresaris del sector del municipi

Dues models, fent-se fotos en una de les parades
Pilar Abián
Un centenar de particulars han exposat els seus vehicles durant unes hores
Durant el matí l'afluència de públic ha estat constant

La II Fira de l'Automòbil de Montcada i Reixac que es fa durant tot el dia al Pla d'en Coll, davant del pavelló Miquel Poblet, està sent un èxit . No només per la trentena d'expositors que hi participen -la majoria conscessionaris, tallers locals i empreses relacionades amb el món del motor- ni pel centenar de particulars que han dut els seus vehicles clàssics perquè els visitants els puguin contemplar, sinó per la gran afluència de públic. Centenars de persones hi han passat durant el matí i s'espera que les visites continuïn a la tarda.

Enguany hem superat amb escreix les xifres de la primera edició en què hi havia 5 expositors i una vuitantena de clàssics”, ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, Empresa i Ocupació, Joan Carles Paredes (CiU), molt satisfet de la resposta de la ciutadania. “Esperem -ha afegit- que això esperoni als empresaris del sector perquè, mica en mica, siguin ells els que s'encarreguin de continuar i mantenir aquesta fira que hem impulsat des de l'Ajuntament”. Segons l'edil, l'organització d'aquests esdeveniments està servint perquè es crein sinèrgies de treball entre empreses locals. Enguany han estat els propis expositors els que han proposat que la fira s'allargui més enllà del migdia, fins a les 19h. Per atreure el públic s'han organitzat activitats per a la canalla i una arrossada popular.

Seccions:

Deixa un comentari