CiU aposta per combinar els grans projectes amb l’atenció a les persones

La formació presenta la seva llista electoral per a les eleccions municipals

Més de 350 persones van assistir divendres al sopar de presentació de la candidatura de CiU a Montcada. La vetllada va servir perquè l’alcaldable Joan Maresma, donés a conèixer davant dels militants i els simpatitzants la llista de persones que l’acompanyen en el repte de guanyar les properes eleccions del 27 de maig. Maresma va destacar la qualitat humana i professional dels candidats i va avançar els eixos programàtics de la federació que representa, que no només passen per construir grans infrastructures sinó per atendre les necessitats del dia a dia de les persones.

Al final del sopar, fet en un conegut restaurant de la localitat, van pujar a l’escenari un per un els 21 montcadencs que integren la llista de CiU per a les municipals, una llista en què hi ha representació de persones vinculades a entitats locals, professionals liberals i un bon nombre d’independents.

L’alcaldable de CiU, Joan Maresma, va fer un repàs de la trajectòria de CiU des de la seva entrada en el govern municipal, l’any 1999, quan va establir un pacte de govern amb el Partit dels Socialistes i la formació va assumir la responsabilitat de l’Àrea Econòmica i del departament de Cultura i va crear la Regidoria de Comerç. Maresma va agrair la tasca feta per Enric Expósito i Antònia Bofill al capdavant de la Regidoria de Comerç i l’esforç i constància d’Amèlia Morral com a responsable de Cultura durant els últims 8 anys. Per Maresma, un dels fets diferencials que va suposar l’entrada de Convergència al govern municipal és “la bona gestió econòmica que ha permès disposar de diners i poder fer front a grans inversions en infrastructures i equipaments”.

Pel que fa a la filosofia del programa electoral de CiU, Maresma planteja la combinació dels grans projectes amb les petites actuacions que afecten la vida quotidiana dels ciutadans, fent especial èmfasi en el compliment de l’ordenança del civisme, la creació de la figura del Defensor del Ciutadà i la posada en marxa d’una oficina municipal de protecció dels drets de les persones grans. El candidat convergent va fer una crida a l’electorat “perquè no voti en funció d’ideologies i inèrcies, sinó tenint en compte la qualitat, la formació i la sensibilitat de les persones que formen part de la llista”. Maresma es va mostrar optimista sobre els resultats que CiU obtindrà a les urnes el 27 de maig i va dir que el pròxim mandat serà clau perquè la formació faci un nou salt endavant.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari