CiU comptarà amb la llista més ambiciosa per a les municipals de maig

La candidatura la integren un 60% d’independents

Convergència i Unió (CiU) va presentar el 12 d’abril la candidatura amb la qual concorrerà a les eleccions municipals del 27 de maig. La llista l’encapçala per sisè cop consecutiu Joan Maresma, actual portaveu del grup municipal convergent al Consistori i president de l’Àrea Econòmica de l’Ajuntament. La llista, segons l’alcaldable convergent, “la integren persones molt preparades per donar servei al municipi i el 60% dels candidats són independents”.

Sense desmerèixer les llistes que ha encapçalat fins ara, l’alcaldable de CiU, Joan Maresma, considera que la candidatura és “la més equilibrada i la més potent que ha presentat la coalició a unes eleccions municipals”. Maresma ha parlat del grau de qualitat humana i professional i de la representativitat tant de barris com de sensibilitats socials amb que compten els diferents membres de la llista on hi ha tres professionals de la medecina, una moçambiquenya i l’equilibri preceptiu entre homes i dones que marca la Llei d’Igualtat. Maresma confia amb aquesta llista optar a l’Alcaldia i propiciar l’alternança en el govern que ara lidera el PSC.

El número 2 de la llista és el president de Convergència a Montcada, Joan Carles Paredes; com a número 3 hi ha l’actual regidora de Cultura Amèlia Morral; en el 4, la metgessa M.Carme González; en el número 5, el president del centre excursionista El Cim, Alfred Canals; en el número 6 la cardiòloga Maria Teresa Subirana; com a 7 el pedagog Daniel Poyo; ocupant el número 8, l’oftamòloga Anna Anaya; en el 9, el president de l’Agrupació Sardanista de Terra Nostra, Joaquim Castellví; i en el 10, l’administrativa Carme Pozo.

De l’11 al 24 també hi ha altres noms destacats com ara l’exregidor Enric Expósito i l’actual regidora de Comerç, Antònia Bofill que tot i aparèixer en els últims llocs, han volgut donar així el seu suport a la llista de CiU. L’alcaldable Joan Maresma ha qualificat la llista de molt potent tot considerant que inclou persones preparades per donar resposta als problemes del municipi.
CiU presentarà la llista en un sopar que farà el pròxim 4 de maig. En les properes setmanes la coalició també té previst explicar públicament les seves línees programàtiques en matèria social, cultural, esportiva i associativa.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari