CiU donarà suport a la llista del PSC en la constitució del nou Ple si ho accepta l’assemblea

El nou Ajuntament de Montcada i Reixac es formarà el pròxim 16 de juny

L’executiva de CiU a Montcada i Reixac proposarà dilluns a l’assemblea de militants i simpatitzants donar suport a la llista més votada a les darreres municipals al Ple de constitució del nou Ajuntament, que tindrà lloc el 16 de juny. Si l’assemblea ho accepta, Joan Maresma –cap de llista de CiU a les darreres municipals– no presentarà la seva candidatura com a alcalde de Montcada i Reixac. Així ho ha manifestat Maresma, després de la reunió mantinguda aquest matí amb el PSC, dins la ronda que els socialistes han convocat amb la resta de forces polítiques per aconseguir un govern estable.

El suport a la llista que encapçala César Arrizabalaga per part de CiU està condicionat a dues qüestions. Joan Maresma ha avançat que el futur govern haurà de replantejar-se el projecte d’urbanització de la zona 21 de Terra Nostra i paralitzar l’expedient per construir una promoció de pisos a la cerveseria d’estiu del carrer Montiu “almenys fins que no es compti amb un nou govern”, ha indicat l’actual portaveu del grup municipal de CiU.

Maresma ha dit que el seu partit, a nivell nacional, ha reclamat sempre que qui lideri un govern sigui el candidat de la llista més votada i “no podem canviar el discurs que defensem”, ha indicat Maresma. El cap de llista de CiU ha assegurat que a la reunió d’aquest matí socialistes i convergents no han parlat de pacte de govern sinó de condicionants per donar suport a la proclamació de César Arrizabalaga com alcalde. Maresma també ha avançat que CiU continuarà fent reunions la pròxima setmana amb el PSC per trobar coincidències i divergències amb els seus programes electorals.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari