CiU vol abaratir el preu del consum d’aigua

Convergència i Unió proposa la convocatòria d’un concurs administratiu per adjudicar el servei de dotació d’aigua potable per tal d’abaratir el preu del consum per als habitatges. Aquesta és la cinquena proposta que la coalició presenta i que forma part del seu programa preelectoral. Segons el partit, Montcada és un dels municipis on les famílies […]

Convergència i Unió proposa la convocatòria d’un concurs administratiu per adjudicar el servei de dotació d’aigua potable per tal d’abaratir el preu del consum per als habitatges. Aquesta és la cinquena proposta que la coalició presenta i que forma part del seu programa preelectoral.
Segons el partit, Montcada és un dels municipis on les famílies més paguen pel servei d’aigua potable, que atorga la companyia Aigües de Barcelona, Agbar. D’aquesta manera, el municipi seguiria l’exemple de Sant Cugat, o Molins de Rei, que ja han aplicat aquest sistema. El candidat a l’Alcaldia de Montcada per CiU, Joan Maresma, creu que una nova concessió permetria que els ciutadans paguessin menys per l’aigua.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari