Claudia Pina obté el primer títol de la temporada amb el Barça

La montcadenca suma el seu cinquè títol com a professional amb el Barça

Claudia Pina amb el títol de la Supercopa d'Espanya
Víctor Salgado – FCB Femení

La montcadenca va ser suplent en la final de la Supercopa d’Espanya en la que el Barça va superar a la Reial Societat per 0-3. Pina va entrar per Walsh en el minut 68 de partit amb 0-2 en el marcador. La jugadora montcadenca suma el seu cinquè títol professional amb el Barça.

Claudia Pina i Patri Guijarro amb la Supercopa d’Espanya

El conjunt blaugrana va ser superior en tot moment a la Reial Societat i es va imposar amb facilitat en la final de la Supercopa d’Espanya. Dos gols d’Aitana Bonmatí i un altra d’Oshoala al temps de descompte van decantar la balança cap a les culés. Pina va firmar una bona segona part i va ser protagonista en el primer títol del Barça en aquesta temporada. En les semifinals contra el Reial Madrid, la montcadenca va fer un golàs per posar l’1-0 en el marcador.