Comença el cicle de Comerç Just i Sostenibilitat

El programa compta amb una quinzena de propostes que es faran entre els mesos de maig, juny i juliol

La Fira del Comerç Just és un dels plats forts del programa
Sílvia Alquézar

El cicle Comerç Just i Sostenibilitat torna aquest 2023 amb una quinzena de propostes per a tots els públics que es faran entre els mesos de maig, juny i juliol i posaran en valor aquesta alternativa de consum per mitjà de tallers, contes i exposicions.

El programa ha començat aquest dimecres amb el contacontes La Haiki a la Biblioteca Elisenda, a càrrec de Gisela Llimona, activitat que es repetirà el 19 de maig al Centre Cívic Can Cuiàs (17.30 h). El dia 4 hi haurà el taller ‘Què hi ha darrere el mòbil?’, a càrrec de l’organització Setem, al Centre Cívic Can Cuiàs. El dia 24 (18 h), el Museu Tèxtil de Terrassa oferirà el taller ‘No perdis flassada… recicla’t la samarreta’, a l’Espai Jove Can Tauler. El 2 de juny hi haurà l’espectacle musical infantil ‘Karibú’, amb Carles Cuberes, davant del Centre Cívic Can Cuiàs (17.30 h).

Festa Major

Un dels plats forts del programa és la Fira del comerç just i la sostenibilitat que tindrà lloc amb motiu de la Festa Major de Montcada i Reixac. L’activitat es farà el 4 de juny, de 10 a 13 h, i inclourà jocs infantils de gran format i l’estenedor de les injustícies; un taller d’horticultura ecològica; un taller de creació de bosses amb samarretes, a càrrec de l’AMB (cal portar les samarretes de casa); un d’estampació de bosses i un altre de piruletes de xocolata. També hi haurà la visita de l’EcoTruck, la unitat mòbil d’educació ambiental de l’Ajuntament de Montcada i Reixac.

El 9 de juny hi haurà de nou el taller de piruletes de xocolata, a l’Espai Jove Can Tauler (18 h) i el dia 13, tapes i plates de comerç just, al Centre Cívic la Ribera. El dia 14 (18 h) es farà la xerrada ‘Saps de què està fet el teu mòbil?’, a l’Espai Jove Can Tauler i 21 de juny (18 h), en aquest mateix espai, el taller ‘Construcció participativa d’escenaris de futur per a la transició ecosocial’. La darrera activitat del cicle és el taller d’horticultura ecològica ‘Hort-art i joc’, de creació d’un test, al Centre Cívic Can Cuiàs (17.30 h).

El programa es complementa amb tres exposicions: ‘Electrònica justa’, del 4 al 19 de maig al Centre Cívic Can Cuiàs; ‘Les vides que vestim’, del 10 al 26 de maig a l’Espai Jove Can Tauler; i ‘Saps de què està fet el teu mòbil?’, del 14 al 30 de juny a Can Tauler.

Deixa un comentari