Comença el curs d’auxiliar de comerç i magatzem

Promoció Econòmica també organitza un altre taller d’empleat d’oficina, que s’inicïa el dia 22

Els curs d'auxiliar d'auxiliar de comerç i magatzem va començar aquest dimarts a Promoció Econòmica
Promoció Econòmica

La Regidoria de Promoció Econòmica posa en marxa aquest mes d’abril els dos cursos que es realitzaran a través del programa de Joves per l’Ocupació del Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya. Aquest dimarts es va iniciar el curs d’auxiliar de comerç i magatzem, que finalitzarà el proper 29 de juliol. Aquest curs pot tenir diferents sortides professionals: auxiliar de dependent de comerç, reposador, repartidor, preparador de comandes, manipulador, mosso de magatzem i introducció de comandes a nivell informàtic, entre d’altres.

 

El segon curs, d’empleat d’oficina, començarà el 22 d’abril i finalitzarà el 26 de setembre. Durant aquests períodes i els mesos posteriors, els alumnes realitzaran pràctiques no laborals en empreses relacionades amb la formació realitzada. Amb aquesta formació, els joves obtindran un certificat de professionalitat parcial (que podrà convalidar per estudis reglats de la mateixa branca administrativa) i podrà ocupar llocs de treball com: operadors de central telefònica, teleoperadors, empleats en finestra de correus, recepcionistes d’oficines, classificadors i repartidors de correspondència i auxiliar d’oficina. “Volem ajudar en la inserció laboral als joves que no han continuat els seus estudis després de l’ESO o que no tenen el graduat, mitjançant coneixements elementals d’un ofici i de recursos per la recerca de feina”.

 

El departament de Promoció Econòmica ha adaptat els cursos als joves i a les necessitats de les empreses del municipi. Per aquest motiu, els cursos tenen un temari dinàmic i atractiu, amb sortides professionals per als joves amb l’objectiu que les empreses puguin incorporar als joves. El cost del projecte, subvencionat íntegrament per la Generalitat de Catalunya, és de 157.000 €.

 

Seccions:

Deixa un comentari