Comença la restauració del Parc de les Aigües

Les obres començaran el proper 19 de desembre i tindran un cost de 338.178 euros.

El Parc de les Aigües serà objecte d’una remodelació. Pilar Abián.

El Parc de les Aigües serà objecte d’un procés de restauració i millora mitjançant unes obres que començaran dilluns. Els treballs comptaran amb un pressupost de 338.178 euros que seran finançats entre l’Ajuntament i l’Àrea Metropolitana de Barcelona i tindran una durada de quatre mesos.

La restauració té per objectiu millorar la seva accessibilitat, augmentar la visibilitat de la seva traça i els seus espais adjacents per millorar la seguretat en tot el recinte; restaurar els elements constructius singulars, millorar el drenatge, eixamplar la connexió amb la futura escola bressol d’El Viver i implantar una revegetació amb espècies autòctones que potenciïn la biodiversitat; així com introduir vegetació aquàtica, potenciant el seu ús com a recurs hídric. Amb motiu de les obres, a principis de gener, un cop hagi acabat les festes de Nadal, no es podrà accedir al Rec Comtal ni a les escales situades a l’avinguda de la Ribera que connecten amb el Casal de la Gent Gran Casa de la Mina –es crearà un passadís especial per a serveis i personal d’aquest equipament. Finalment, es faran una sèrie de millores a la font modernista del jardí romàntic de La Casa de les Aigües com a part del projecte i una revegetació del perímetre de la font amb espècies arbustives florals.

No es podrà accedir al Rec Comptar un cop acabades les festes de Nadal.
Arxiu/Silvia Díaz.

“La Casa de les Aigües i el Rec Comtal són dues de les joies del nostre patrimoni històric i arquitectònic i les hem de cuidar, mantenir i fer valdre, com fem amb aquesta actuació”, ha dit el president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez, a l’hora de valorar la importància d’aquests treballs de millora.

Deixa un comentari