Consternació al Bosc d’en Vilaró per la mort inesperada de la presidenta de l’AV de la urbanització

Begoña Navajo tenia 52 anys i fa tan sols una setmana va participar a la primera trobada de la Mesa Cívica

Begoña Navajo, en primer terme, durant la concentració que es va fer el 8 de juny prèvia a la reunió monogràfica sobre el Bosc d'en Vilaró feta a l'Auditori
Laura Grau

La presidenta de l’AV Bosc d’en Vilaró, Begoña Navajo, ha mort de forma inesperada als 52 anys per complicacions de salut. La dirigent veïnal ha estat la portaveu de l’entitat durant els últims anys, en un període dur marcat per la incertesa sobre el futur del Bosc d’en Vilaró. Els seus companys de junta han expressat la seva aflicció per la notícia i, a través de les xarxes socials, han elogiat el tarannà lluitador i, alhora, dialogant de Navajo qui, fa tan sols una setmana, va participar a la primera reunió de la Mesa Cívica creada per intentar trobar una solució a la situació irregular de la urbanització, construïda en zona forestal.

Estem consternats, ha estat un cop molt dur per a tots nosaltres”, ha reconegut Julio Nolasco, company de junta de l’AV, que ha tingut paraules de record i agraïment cap a Navajo per la tasca desenvolupada al front de l’entitat: “No només ha estat una bona presidenta, també una gran amiga i una excel·lent persona”. En nom de l’AV, Nolasco ha agraït que les alcaldesses de Montcada i Badalona, així com els regidors d’Urbanisme d’ambdós municipis anessin ahir personalment a donar el condol a la família.

La cerimònia de comiat de Navajo es farà divendres, a les 9.45h, al tanatori de Can Ruti. Aquesta tarda, abans del Ple ordinari de juliol l'AV farà un minut de silenci en record seu davant de la Casa de la Vila.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari