Consternació al FB Montcada per la mort del jugador Adán González

El jove montcadenc, de 19 anys, estava vinculat al club de futbol des de la seva infància

Adán González, al centre de la foto, amb els seus companys d'equip en una imatge d'octubre de 2021
FB Montcada
Dani Busquets amb Adán González, en una de les sortides de l'hospital
16/05/2023 12:54
Actualització:
16/05/2023 15:35

El club Futbol Base Montcada ha mostrat la seva consternació a les xarxes socials per la mort del jugador Adán González, que va traspassar ahir la nit a causa d’un càncer que li va ser diagnosticat el 2021. El jove, de 19 anys, estava vinculat a l’entitat des de la seva infància i jugava amb l’equip Juvenil B fins que va emmalaltir.

Durant la malaltia, els seus companys de l’equip Juvenil B van mostrar el seu suport a Adán González des del camp de fubol de La Ferreria

El coordinador Dani Busquets ha expressat el seu condol a la família en nom del club i ha anunciat que s’han ajornat durant 15 dies els actes previstos per celebrar els èxits assolits per diferents equips de l’entitat durant aquesta temporada.

https://twitter.com/fbmontcada/status/1658379289719451649

Aquest cap de setmana tots els jugadors del club lluiran un braçalet negre i es guardarà un minut de silenci en record de l’Adán.

El febrer passat el FB Montcada va organitzar un torneig solidari per recaptar fons contra el càncer infantil. Una implicació més de l’entitat per visualitzar la malaltia contra la qual estava lluitant Adán.

En fer-se pública la notícia, ràpidament s’han començat a estendre les mostres de condol i suport entre les entitats esportives i representants polítics. El regidor d’Esports, Gerard Garrido, ha lamentat la pèrdua de l’Adán i ha encoratjat la família i tots els seus companys a seguir endavant.

Una de les primeres mostres de suport per part de les entitats ha estat la del CD Montcada.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari