Convocada una nova edició del Concurs d’Aparadors de Nadal

Els cinc comerços que guanyin els premis locals rebran un viatge formatiu a una capital europea. Les inscripcions s’han de fer abans del 3 de desembre

La Cambra de Comerç de Sabadell i els dotze ajuntaments de la seva demarcació, inclòs el de Montcada i Reixac, ja han convocat el 46è concurs d’aparadors de Nadal. Enguany, el consistori montcadenc atorgarà com a guardó als cinc millors decoracions un viatge formatiu a una capital europea, similar al premi de l’any passat, per conèixer noves tendències comercials. A més dels guanyadors, a aquesta expedició hi podran anar tots els comerciants que ho desitgin, pagant el viatge pel seu compte. Els botiguers que vulguin participar al concurs d’aparadors tenen temps fins al 3 de desembre per formalitzar la inscripció, per mitjà del lliurament d'una butlleta degudament complimentada a la seu de la Regidoria de Comerç (Avinguda de la Unitat, 6) o a les oficines de Montcada Centre Comerç (Generalitat, 5) o l'associació de comerciants de Can Sant Joan (Reixagó, 42). També es pot fer per fax (937 451 264) o per correu electrònic ([email protected]). El jurat del certamen farà les visites als aparadors dels establiments que hi participin, que han de tenir temàtica nadalenca, entre el 9 i el 22 de desembre, entre les 10 i les 14 h i de les 16.30 a 21.30h. Durant aquest horari, els establiments han de garantir que els aparadors es puguin veure i estiguin decorats amb els motius nadalencs.

El concurs d’aparadors de Nadal ja està plenament consolidat després de més de quatre dècades d’història, és una bona fórmula per engrescar els comerços i dinamitzar el sector”, ha manifestat la regidora de Comerç de Montcada i Reixac, Montse Ribera. La Cambra atorgarà dos premis al millor aparador: 500 euros i la realització d'un estudi de mercat per a l'establiment guanyador, valorat en 325 euros. Per segon any consecutiu, enguany també hi ha un premi per a la millor campanya nadalenca a les xarxes socials, que consisteix en una matrícula gratuïta al curs de màrqueting digital que ofereix la Cambra o un altre similar, valorat en 800 euros. Les persones que vulguin participar en aquest apartat han d'enviar una memòria explicativa de la campanya i una explicació dels seus resultats al correu electrònic [email protected], abans de l’11 de gener.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari