Crítiques del PPC a la Generalitat per no destinar fons per al futur hospital

L’alcalde diu que els populars fan política catastrofista amb un objectiu electoralista

La portaveu del PPC a Montcada i Reixac, Eva García, ha criticat durament la Generalitat a la que acusa d’enganyar la ciutadania respecte la construcció del futur hospital comarcal Ernest Lluch previst als antics terrenys de l’antiga fàbrica Redosa –a la N-150, dins del terme municipal montcadenc però en el límit amb Cerdanyola i Ripollet. Segons García, el govern autonòmic no ha inclòs cap partida en els pressupostos del 2008 destinada a l’equipament motiu pel qual els populars han presentat esmenes al Parlament.

La portaveu del PPC ha fet una roda de premsa davant el solar on s’ha d’edificar l’hospital acompanyada dels seus homònims a Cerdanyola i Ripollet i ha acusat els alcaldes dels tres municipis de ser partíceps del retard que afecta el projecte. García ha dit que els edils saben que la Generalitat no té diners per construir el centre i, per això, han anunciat que avançaran els diners per fer el concurs d’idees. “L’actuació dels alcaldes és, si més no ridícula, i només preten ocultar la realitat que és que ni hi ha un euro per fer l’hospital”, ha manifestat.

L’alcalde de Montcada i Reixac, César Arribalaga (PSC), ha acusat la regidora popular de fer política electoralista i de desgast aprofitant les properes eleccions generals. “L’hospital obrirà al 2011 malgrat les declaracions catastrofistes del PPC”, ha dit Arrizabalaga, tot convidant la portaveu del grup a “treballar per aconseguir aquest objectiu i tenir una visió més positiva sobre un equipament que és de primera necessitat per a la ciutadania”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari