Cs critica les noves tarifes de la piscina municipal, que considera ‘injustes i abusives’

La proposta de preus es va aprovar provisionalment al Ple d’abril

El grup municipal de Cs, amb tres regidors a l’oposició, ha criticat la proposta de preus per accedir a la piscina d’estiu que el govern –ECP i ERC– va presentar al Ple d’abril, el passat dijous, i que es va aprovar amb l’abstenció del PSC i el vot en contra del partit taronja. “Denunciem que en plena crisi econòmica, com a conseqüència de l'Covid-19, el govern hagi pres la decisió de pujar tots els preus”, assegura el partit en un comunicat en què també afirma que són dels més elevats de l’entorn.

El grup taronja considera que les tarifes s’haurien d’haver mantingut iguals que la passada temporada i lamenta que les no hagin comptat amb el consens de la comissió de treball que es va crear sobre la piscina.

 

Proposta aprovada

L’afirmació de Cs quant a la pujada de tots els preus d’accés a la piscina municipal no es correspon, però, amb les dades facilitades per la Regidoria d’Esports. Segons han indicat fonts del departament, majoritàriament les tarifes han baixat i l’única pujada a destacar és la de l’abonament familiar, que s’incrementa 6 euros en total. L’any passat, a causa de la pandèmia, es va fixar un preu únic d’entrada –4,08 euros per a totes les edats a partir de 6 anys que només donava dret a accedir un cop al dia, matí o tarda. Aquest estiu hi ha l’opció de pagar mig dia, a un preu més econòmic –excepte els adults a partir de 25 anys, que paguen 5 euros– o entrada sencera –en aquest cas pugen les franges d’adults (0,87 euros) i de gent gran (0,42).

Esports també destaca que s’ha creat la franja per a joves –de 14 a 24 anys– i, si bé s’ha suprimit l’abonament de temporada sencera i els mensuals, se n’han creat de nous per 60 dies, 30, 20 i 10 per utilitzar durant tota la temporada i amb descomptes per als residents que van del 55 al 60%.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari