Cs insta a la Generalitat a trobar una solució per al Bosc d’en Vilaró

La proposta s’emmarca en els treball que estan fent la Comissió de Territori del Parlament per elaborar la nova llei

El parlamentari de Cs, Juan García, amb les regidors Angelina del Pino i Ana Pellicer, durant la visita que va fer divendres a la carpa taronja, situada a la rambla dels Països Catalans, de Montcada Nova
Laura Grau
Angelina del Pino, regidora de Cs, al Parlament, amb la presidenta de l'AV del Bosc d'en Vilaró, Loli Alfonso

Segons un comunicat de Cs, la Comissió de Polítiques Digitals i Territori el Parlament ha aprovat una proposta de resolució per regular nuclis de població en situació irregular com la urbanització del Bosc d'en Vilaró, ubicada en zona forestal. La proposta, presentada pel grup parlamentari de Cs, insta el Govern a buscar una solució per aquest conjunt de vivendes "que es consideren fora d'ordenació, però sobre les que es cobren imposotos com l'IBI, generant una clara injustícia respecte altres barris de la ciutat", diu en el seu comunicat. La regidora taronja a l'Ajuntament, Angelina del Pino, present a la Comissió parlamentària, considera que cal donar "una solució justa a les 300 famílies afectades, que viuen amb una espasa de Dàmocles sobre els seus caps"

D'altra banda, el diputat de Cs al Parlament, Juan García, va visitar divendres el barri de Montcada Nova, acompanyat de regidors montcadencs de la formació. La formació va instal·lar una carpa al principi de la rambla, informant de les mesures que proposa per combatre la inseguretat ciutadana i les ocupacions de pisos. "Reclamem més recursos per als cossos policials, tant la Policia Local com els Mossos, i també canvis legislatius que erradiquin les ocupacions il·legals d'habitatges", va dir García.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari