Cs proposarà al Parlament la creació d’una mesa per tractar la problemàtica del Bosc d’en Vilaró

El diputat de la formació Nacho Martín Blanco s’ha reunit amb els veïns

Nacho Martín Blanco amb Loli Alfonso, presidenta de l'AV Bosc d'en Vilaró
Cs Montcada
Nacho Martín Blanco, durant la seva compareixença davant dels mitjans

Cs sol·licitarà al Parlament de Catalunya la creació d’una mesa per tractar la situació del Bosc d’en Vilaró, en particular, i la de les urbanitzacions pendents de legalització o regularització, en general. Així ho va anunciar el diputat Nacho Martín Blanco durant la seva visita el passat dissabte a la urbanització montcadenca, acompanyat dels regidors del grup municipal del partit a l’Ajuntament. Els polítics es van reunir amb representants de l’AV Bosc d’en Vilaró i van recollir les seves inquietuds davant l’avenç dels expedients d’enderroc que hi ha en marxa.

És evident que aquesta és un problemàtica urgent que, fins ara, ni la Generalitat ni el govern han resolt, per això proposarem crear una mesa al Parlament per debatre aquesta qüestió i d’altres similars, ja que hi ha molts llimbs legals que no acaben d’estar resolts i que s’han de preveure en la nova Llei de Territori”, va dir en diputat en declaracions a laveu.cat.

Els representants de Cs es van comprometre amb els veïns del Bosc d’en Vilaró a promoure iniciatives parlamentàries que obliguin tots els grups a posicionar-se. “Així es veurà quins són els partidaris d’enderrocar, posant per davant el medi ambient a les persones”, va dir Martín Blanco.

A banda de tractar la situació de la urbanització, el diputat va parlar amb els membres del seu grup municipal sobre altres qüestions més generals. “M’han traslladat –va dir– que el que més prepocupa la ciutadania és la seguretat, la neteja dels carrers, l’asfaltat i el soterrament de l’R2”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari