C’s reclama solucions per als afectats pel cas de les participacions preferents

La Plataforma Estafa Banca continua amb les seves xerrades informatives

La delegació local de C’s ha fet un comunicat en què dóna a conèixer als veïns del municipi que, a través d’una moció, el seu grup ha aconseguit que el Parlament de Catalunya “reprovi” a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) i a les entitats que han comercialitzat aquests productes financers al·legant que no van fer res per regular i supervisar la venda d’aquests productes financers d’alt risc. El portaveu de C’s, Albert Rivera, també ha demanat que “el poder polític empari els ciutadans davant l’engany de les preferents perquè no és normal rescatar bancs i no a persones que han estat estafades per aquests mateixos bancs”.

El partit reclama fórmules que permetin donar liquiditat a les persones que es troben en una greu situació per la pèrdua dels seus estalvis, la creació d’un cens autonòmic de consumidors catalans afectats per la comercialització les preferents i que un organisme independent revisi els tests de conveniència amb la finalitat de verificar que el contracte de les preferents o d’altres productes de risc s’ajusti al perfil del contractant.

Xerrades informatives. Els representants locals de la Plataforma Estafa banca ofereixen aquest divendres una nova xerrada a l’Abi (18h) per informar la ciutadania sobre les participacions preferents. El 10 de maig una quarantena de persones van assistir a la reunió que es va fer al local de l’AV Font Pudenta-Muntanyeta.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari