Cs també expressa el seu suport al govern local davant del requeriment d’Endesa

El grup parlamentari del partit taronja ha presentat una resolució reclamant a la Generalitat el compliment de la llei contra la pobresa energètica

L'oposició en ple de l'Ajuntament fa pinya amb al govern local –ECP i ERC– davant la reclamació d'Endesa perquè el consistori assumeixi el 50% del deute acumulat per les famílies en risc d'exclusió social que no poden pagar les factures elèctriques. Ciutadans, com ja va fer el PSC a l'inici de setmana, ha fet un comunicat en què la portaveu del grup municipal format per tres regidors, Ana Pellicer, anuncia el "total suport" a la decisió presa per l'executiu cara a crear un front comú i rebutjar les demandes de la companyia de subministrament. "No es pot consentir que s'agreugi la delicada situació de les persones més vulnerables pels alts costos que té l'energia, ni tampoc per la pressió de qualsevol empresa", ha manifestat la regidora de Cs.

D'altra banda, el grup parlamentari del partit taronja ha presentat una proposta de resolució instant el govern de la Generalitat a actuar davant aquest problema, en considerar que no ho està fent, i exigint que es compleixi la llei aprovada al Parlament contra la pobresa energètica.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari