David Gerbolés no anirà a la llista de Cs a les properes eleccions

L’actual portaveu del partit al grup municipal anuncia la seva retirada a la fi d’aquest mandat

David Gerbolés és l'actual portaveu del grup municipal de Cs
Pilar Abián

El portaveu del grup municipal de Ciutadans, David Gerbolés, ha anunciat que no anirà a les llistes del partit a les properes eleccions, al maig del 2019. L’edil, que va ser el número 2 al passats comicis, per darrera de Carmen Romero, va entrar al Ple al juny del 2015 i dos mesos després va passar a ser el portaveu de Cs quan la cap de llista va renunciar al càrrec per motius de salut.

Gerbolés ha valorat positivament la seva experiència al consistori però, tot i així, ha pres la determinació de no continuar un cop acabi l’actual mandat. “Renuncio a presentar la meva candidatura per motius personals; la política requereix molta dedicació i és difícil compaginar aquesta tasca amb la vida laboral i familiar”, ha dit l’edil.

Cs encara no ha iniciat el procés intern per triar la persona que encapçalarà la llista municipal, tot i així Gerbolés creu que a dins del partit “hi ha gent prou preparada per liderar una etapa en què Ciutadans es presenta com a clara alternativa de govern”. Les expectatives de la formació, que en les passades eleccions va passar d’un representant al Ple a tres –quedant empatada a vots amb ICV-EUiA–, són força elevades després que a les eleccions autonòmiques del 21D fos la força més votada al municipi.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari