Decretats els serveis públics essencials

Les mesures contemplen l’organització interna de l’administració local per preservar la salut de la seva plantilla i, alhora, assegurar el funcionament de l’administració

L’Ajuntament de Montcada ha aprovat aquest diumenge un decret per garantir els serveis públics essencials que estaran operatius a partir d’aquest dilluns i durant les dues properes setmanes davant la crisi sanitària generada pel coronavirus. Les mesures també contemplen l’organització interna de l’administració local per tal de preservar la salut de la seva plantilla i, alhora, assegurar el funcionament del municipi i l’atenció a la ciutadania. Les disposicions s’adequaran en funció de l’evolució de la pandèmia.

Els serveis considerats essencials són la Policia Local i Protecció Civil, Serveis Socials, Salut Pública, Brigada Municipal, Oficina d’Atenció Ciutadana, Alcaldia, Secretaria General, Recursos Humans i Prevenció de Riscos Laborals, Subministraments Bàsics i de Sanejament, Informàtica, Ciutadania, Premsa i Comunicació, Intervenció i Tresoreria. Els treballadors d’aquests departaments prestaran serveis presencials al consistori, mentre que la resta de personal ho farà telemàticament des de casa.

El consistori estableix la màxima restricció de la mobilitat dels regidors i del personal municipal. D’altra banda, també ha suspès la sessió plenària corresponent al mes de març, les comissions informatives i la Junta de Govern. Des del portal montcada.cat, el consistori manté informada la població de totes les mesures i accions que està duent a terme en relació amb la pandèmia.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari