Dilluns comencen les restriccions de trànsit a causa de les obres

El vial serà només de sentit únic de circulació cap a la Font Pudenta

Les obres per transformar l'actual carrer Mossèn Castellví obligaran a fer restriccions en la circulació de vehicles a partir del proper dilluns, 3 de març. L'actuació, que permetrà crear un gran passeig més ample i més segur per als vianants, tindrà una durada de 6 mesos. Durant aquest període, el carrer passarà a tenir un únic sentit de circulació i els vehicles circularan només en direcció Font Pudenta. Els canvis viaris, que estaven previstos per al mes passat, no s'han pogut aplicar fins que la Direcció General de Carreteres de la Generalitat de Catalunya no ha donat els permisos.
 

El carrer Mossèn Castellví és un vial que utilitzen diàriament molts vehicles per a anar o venir d'uns barris a altres i a polígons industrials. Mossèn Castellví estarà tallat a la circulació de cotxes -en sentit Montcada Centre- des del carrer Quarters fins a Sant Josep. També estarà tallada la sortida de la C17 a Joaquim Castellví.
 

La Policia Local recomana altres itineraris alternatius per als conductors que vulguin dirigir-se al centre des dels barris de la Font Pudenta i Terra Nostra: fer ús de la Carretera Vella, agafar la C17 fins a la sortida de la plaça Espanya i desviar-se pel polígon de la Ferreria. Els conductors que surtin del casc antic del municipi ho faran pel carrer Sant Josep o per la Baixada de Santa Engràcia, que tindrà un gir obligatori a l'esquerra. Durant tot aquest període s'habilitarà un pas per als vianants pel carrer Joaquim Castellví.
 

L'alcaldessa de Montcada i Reixac, María Elena Pérez, ha afirmat que "aquesta era una actuació molt necessària perquè és un punt clau per a la mobilitat de vehicles i persones dintre del nostre municipi". El projecte preveu la construcció d'una volada sobre la llera del riu Ripoll que permetrà guanyar més espais per als vianants. Al passeig s'hi instal·laran zones d'estada amb bancs de fusta i papereres, una nova il·luminació i zones verdes.

Deixa un comentari