Dissabte se celebra L’Hora del Planeta

La iniciativa promou apagades de llum, de 20.30 a 21.30h. L’Ajuntament apagarà la il·luminació de l’església de Reixac i el grup LafargeHolcim, la de la planta montcadenca

L'Ajuntament de Montcada i Reixac s'ha adherit a la iniciativa L'Hora del Planeta, que tindrà lloc aquest dissabte, 24 de març. Es tracta d'una acció internacional que fa 11 anys que es du a terme i que a l'Estat Espanyol la convoca la Xarxa de Ciutats pel Clima –de la qual la ciutat en forma part– per pretén mostrar el compromís dels municipis amb la lluita contra el canvi climàtic. L'acció consisteix a apagar de 20.30 a 21.30 h l'enllumenat d'edificis, carrers i monuments emblemàtics de les localitats i en aquest sentit, el consistori ha decidit apagar l'enllumenat de l'església de Reixac. També es fa una crida perquè la ciutadania no consumeixi electricitat durant aquesta estona.

També s'ha afegit a la iniciativa per tercer any consecutiu la planta montcadenca de LafargeHolcim, que apagarà la seva il·luminació durant una hora. Segons un comunicat, durant l'any passat l'ús de biomassa a les seva instal·lacions va evitar l'emissió a l'atmosfera de 30.000 tones de CO2 .

Seccions:

Deixa un comentari