Dos components de l’agrupació local formen part de la nova executiva de la Federació del Vallès Sud

Daniel Palomino i Elisabet Andújar són els nous responsables de Comunicació i Solidaritat i Cooperació, respectivament

Elisabet Andújar i Daniel Palomino formen part de la nova executiva de la Federació del PSC del Vallès Sud

La Federació del Vallès Occidental Sud del PSC ha renovat totalment la seva executiva, encapçalada per José Luis Gimeno, de Badia, com a primer secretari de la formació. La nova junta està formada per regidors i membres de les agrupacions de la comarca, entre els quals hi ha dos representants del PSC de Montcada: Daniel Palomino, responsable de Comunicació, i Elisabet Andújar, que portarà els temes de Solidaritat i Cooperació.

 

El nou líder dels socialistes vallesans va ser escollit amb el suport del 97% dels delegats assistents al congrés extraordinari del partit, que va tenir lloc el passat dissabte a Sabadell. “És molt important recuperar el contacte i la confiança de la ciutadania a través d’una acció política més transparent, directa i participativa”, ha indicat Gimeno, qui s’ha compromès a fer “política real” per arribar a les preocupacions de la població.

 

Durant el congrés també es va aprovar el document ‘La necessitat de la transformació’, que recull les eixos principals de la formació, que s’ha marcat com a prioritat fer de l’activisme social l’eix del treball de la militància. La Federació del Vallès Sud també pretén fer una organització més transparent, moderna, participativa i fiscalitzable, i dissenyar una nova estructura territorial que desemboqui en la fusió de les dues federacions del Vallès Occidental.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari