El mercat dels dimecres s’ubicarà a partir del 5 de juny a l’aparcament sota l’autopista C-33

Marxants i clients veuen amb bons ulls el trasllat a la zona d’ombra durant els mesos d’estiu

A partir del pròxim 5 de juny, el mercat setmanal dels dimecres s’ubicarà a l’aparcament situat sota l’autopista de C-33 per minimitzar els efectes de les elevades temperatures durant els mesos d’estiu. La mesura, reivindicada per paradistes i clientela, s’allargarà fins al 28 d’agost. “Donem resposta a una demanda històrica i millorem les condicions dels marxants i la ciutadania tant en benestar, salut com seguretat”, assegura la regidora de Comerç, Dámaris Sánchez (PSC).

Donem resposta a una demanda històrica i millorem les condicions dels marxants i la ciutadania tant en benestar, salut com seguretat

Dámaris Sánchez, regidora de Comerç
Una de les parades de fruita del mercat dels dimecres, al Pla d’en Coll
Fran Hidalgo

laveu.cat ha visitat el mercat per copsar l’opinió dels protagonistes. María José Cutillas, propietària d’una parada al mercat del municipi des de fa 40 anys, veu amb bons ulls el trallat a la zona d’ombra. “Tothom estarà millor i crec que serà un revulsiu per recuperar les vendes, que a l’estiu baixaven a causa de la calor”, comenta. Aquest parer també el comparteix Fernando Cortés, amb una estand de roba. “La majoria de la clientela és gent gran i, a l’estiu, alguns deixaven de venir. Confiem que ara vinguin i ens busquin a al nou espai”, remarca el marxant. Els usuaris també es mostren contents amb la nova ubicació. “Aquesta mesura s’agraeix perquè estarem més fresquets“, explica Jacint Merino, un client habitual de fruita i verdura, a qui li agrada “la variada oferta i els preus, molt més assequibles que a una gran superfície comercial”.

L’únic problema que tothom coincideix a destacar és l’aparcament, ja que els dimecres estarà prohibit deixar els vehicles sota l’autopista entre les 6 i les 17h. Per solucionar aquesta situació, l’Ajuntament habilitarà com a estacionament la zona de les antigues pistes d’atletisme, amb capacitat per a 300 places. Per a Begoña Ribera, el trasllat és una bona notícia, tot i que té alguns dubtes sobre l’aparcament. “Per al veïnat, sempre és més còmode aparcar sota la C-33 perquè està més a prop”, subratlla.

Deixa un comentari