Torna la Setmana del Pla d’Empresa aquest mes d’octubre

La nova ronda de 2023 comptarà amb quatre tallers

Un dels cursos és sobre informàtica bàsica

La propera edició de la Setmana del Pla d’Empresa de Montcada serà del proper 2 a l’11 d’octubre. Aquest any, el curs constarà de quatre formacions sobre models de negoci, guies per fer estudis de mercat, consells a l’hora de posar preus als productes i serveis i aspectes fiscals i comptables per als autònoms.

El primer dels quatre tallers, «Inspira’t en 21 models de negoci i fes el teu CANVA», es durà a terme els dies 2, 4 i 5 d’octubre, de 9 a 14 h. Consisteix en la presentació de 21 exemples diferents de pla d’empresa per donar idees i possibilitats a l’hora d’escollir-ne un propi. També inclou una part pràctica on els participants hauran de realitzar el seu propi model de negoci utilitzant l’eina CANVA, una eina gratuïta que permet la realització de gràfics i altres elements visuals.

Els dos següents blocs, «Com fer l’estudi de mercat del teu negoci» i «Com posar preus als meus productes o dissenys», es faran el dimarts dia 3 i el dijous dia 6 de 9.30 a 14 h, respectivament. El primer consisteix en com fer un anàlisi per veure la possible viabilitat econòmica i comercial d’un projecte, mentre que el segon permet, en base als resultats, posar un preu i estimar beneficis.

L’últim dels quatre tallers, anomenat «Aspectes fiscals i comptables que les persones autònomes han de conèixer», tancarà el curs els dies 9 i 11 d’octubre amb horari de 9 a 14 h. En aquesta ronda final, s’ensenyarà als participants tips i consells per optimitzar recursos a l’hora d’ajudar a organitzar les finances del negoci i separar-les de les personals.

Per accedir al curs es necessària una inscripció prèvia, que es pot fer a través d’aquest formulari. De totes maneres, si es busca més informació es pot trucar als telèfons 935 648 505 i 674 771 962 o enviant un correu electrònic [email protected].

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari