El 010 desapareix i les trucades es faran a la centraleta del consistori

El canvi beneficiarà l’usuari, que no haurà de pagar el cost addicional de la trucada

El 010 continuarà operatiu durant l'agost, però al setembre ja deixarà de funcionar
Jesús Abad

A partir de l’1 de setembre, el servei d’atenció telefònica que fins ara s’ofereix a través del 010 deixarà de funcionar i les trucades per obtenir informació sobre el municipi s’hauran de fer a través del telèfon de l’Ajuntament de Montcada i Reixac, el 935 726 474, que ampliarà el seu horari d’atenció, passant a ser de 8 a 19h, de dilluns a divendres. En aquests moments quan es truca al 010 ja s’informa a l’usuari que el servei deixarà d’estar operatiu pròximament.

 

El canvi del número d’informació beneficiarà l’usuari, ja que la trucada es tarifarà igual que la de qualsevol telèfon fix i no s’aplicarà el cost addicional que té trucar a un d’especial com és el 010.

“Només canvia el número de telèfon; la ciutadania continuarà disposant d’un servei d’informació sobre Montcada i Reixac, al qual es podrà trucar per demanar dades com ara adreces, telèfons de contacte d’equipaments o empreses i, entre d’altres”, ha explicat la presidenta de l’Àrea Interna i responsable dels serveis d’atenció ciutadana, M. Carmen Porro (PSC). El 010 cada vegada atenia menys trucades, motiu pel qual l’Ajuntament s’ha replantejat la seva continuïtat.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari