El 35,21% dels montcadencs han emès el seu vot fins a les sis de la tarda, segons dades oficials de l’Ajuntament

Aquest percentatge està 10 punts per sota de la participació registrada en les últimes eleccions municipals a la mateixa hora

Un total de 8.424 montcadencs han emès el seu vot des de les 9 del matí fins a les sis de la tarda, segons les dades facilitades per la Secretaria General de l’Ajuntament de Montcada i Reixac. Aquesta xifra suposa un percentatge de participació del 35,21%, 10 punts per sota del que es va registrar a les últimes eleccions municipals quan a la mateixa hora havia votat el 45,8% del cens.

El districte amb més participació és de moment el de Montcada Centre-Font Pudenta, on ha votat el 39,83% dels electors. En segon lloc, se situa el districte de la Ribera i Vallençana-Reixac, amb un 37,82% dels votants. En tercer lloc, se situa Terra Nostra. Al CEIP Mitja Costa, a les sis de la tarda, havia votat el 35,20% dels electors. A Can Sant Joan, la participació ascendia al 33,85%; al districte format per Mas Rampinyo, Mas Duran, carrer Carrerada, Can Pomada i Pla d’en Coll, s’ha registrat un 32,97% de votants i, en darrer lloc, la participació més baixa ha estat a Can Cuiàs. El Centre Cívic del barri ha rebut la visita del 29,55 per cent dels electors.

La jornada transcorre amb normalitat, tot i que si no s’anima l’afluència de públic als col·legis electorals, la participació en aquestes eleccions podria quedar molt per sota del percentatge assolit als comicis de fa quatre anys, que va ser del 58,3%.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari