El bus urbà ja disposa d’una parada davant la nova seu de la Policia Local

La comissaria, situada al polígon de la Ferreria, s’inaugurarà oficialment el 29 de setembre

La nova comissaria de la Policia Local està situada al polígon de la Ferreria
Premsa Ajuntament
Seu de la Policia Local, al polígon de la Ferreria

La línia 155 de l’autobús urbà té, des d’aquest dijous, una nova parada davant de la nova seu de la Policia Local, al carrer Progrés, 29 del polígon de la Ferreria, al costat de la Deixalleria Municipal. A petició de l'Ajuntament, i coincidint amb aquest trasllat de la comissaria, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha ampliat el recorregut d’aquesta línia perquè hagin parades d'anada i tornada prop de les noves instal·lacions policies.

La nova comissaria de la Policia Local s'inaugurarà el 29 de setembre al matí amb una gran festa i visites guiades a l'equipament que es poden concertar a través del web montcada.cat. El nou equipament disposa de 650 m2, distribuïts en zona de recepció, despatxos de proximitat i atenció ciutadana, central de comandament, sala de briefing, despatxos de comandament i reunions, cuina-menjador, gimnàs, vestuaris, magatzem d'arxiu, material i informàtica, cel·la i sala d'atestats. Les noves dependències també incorporen aparcament per a les unitats mòbils i dipòsit municipal de vehicles. L'alcaldessa, Laura Campos (ICV-EUiA), ha explicat que "amb el trasllat a les noves instal·lacions donem solució a una reivindicació històrica de la Policia Local, ja que el cos policial té una gran manca d'espai". Per la seva banda, la regidora responsable de Seguretat Ciutadana, Montse Ribera (ERC), ha afirmat que "les noves dependències són més àmplies i modernes i permetran millorar el servei policial i atendre molt millor a la ciutadania" i ha afegit que "estan situades en una zona de fàcil accés i amb molt aparcament".

La Policia Local, que ocuparà l'espai de la primera planta de l'antiga Nau de reciclatge, compartirà l'edifici amb Andròmines, que es troba a la part inferior. L'edifici, que es va posar en marxa al 2003, va rebre un premi d'arquitectura pel seu disseny i per la seva construcció sostenible i amb materials reciclables.

Seccions:

Deixa un comentari