El candidat del PPC Pere Calviño presenta propostes per millorar l’economia familiar

Calviño és el 8 de la llista per Barcelona amb la que els populars concorreran al Congrés dels Diputats

El número 8 de la llista que el Partit Popular presentarà per Barcelona a les eleccions generals del 9 de març, Pere Calviño, va presentar ahir a Montcada les propostes que la formació té per millorar l’economia familiar dels ciutadans. Les iniciatives dels populars passen per una reducció d’impostos per a les persones que tenen menys recursos i també millorar les condicions dels autònoms com a font de generació de llocs de treball.

L’agrupació local del PP va convidar ahir la tarda Pere Calviño a la seva seu del carrer Bogatell, on el candidat va repassar les propostes sobre economia, immigració, habitatge i infraestructures que el PP inclou en el seu programa electoral. Calviño va destacar que vol que la comarca del Vallès Occidental torni a tenir representació al Congrés dels Diputats, tal com va tenir durant la legislatura 2000-2004, quan la regidora de Sant Cugat Berta Rodríguez n’era diputada. El candidat va explicar una de les principals mesures per millorar l’economia de les famílies, la reducció d’impostos per a aquells nuclis que cobrin menys de 16.000 euros l’any.

Sobre immigració, Pere Calviño va indicar que l’arribada d’estrangers ha de ser ordenada i va defensar la proposta del candidat del PP a la presidència govern, Mariano Rajoy, que pretén que els immigrants arribin si prèviament amb signat un contracte. Sobre habitatge, el candidat proposa el foment dels habitatges de protecció oficial. Els pròxims actes de precampanya del PP seran el 19 i 20 de febrer, amb la presència del número 6 (Antonio Gallego) i la número 5 de la candidatura per Barcelona, Dolors Montserrat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari